sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Tapas pastasalaatti


































Tätä pastasalaattia on tullut syötyä muutamia erilaisia versioita. Nyt viikonloppuna kokeiltiin uutta yhdistelmää, johon tuli muun muassa punaista pestoa, Chorizoa sekä kanaa ja tämä makuyhdistelmä toimi mielestäni todella hyvin. Tämä on erityisesti siitä syystä mukava ruoka, että sen tekeminen ei ole ihan niin justiinsa. Ainekset kippoon, kaikki sekaisin ja valmista tulee.


Tässä nyt aineet tämän viikonlopun versioon:

n. 500 g penne pastaa
1 prk punaista pestoa
1 paketti Rainbow kanan suikaleita
1 paketti Wigrenin Chorizoa
1 pieni punasipuli
1 purkki/paketti fetaa
1/2 purkkia aurinkokuivattuja tomaatteja
1 rasia kirsikka tomaatteja
Suolaa
Pippuria

1. Keitä pastat ja paista kana. Mausta suolalla ja pippurilla
2. Paloittele Chorizo, punasipuli, aurinkokuivatut tomaatit sekä kirsikka tomaatit
3. Sekoita kaikki aineet keskenään suuressa kulhossa ja pastasalaatti on valmista syötäväksi

Näillä määrillä pastasalaattia tuli aika reilusti. Tästä riittää ainakin 4 kunnon kokoista annosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti