torstai 10. heinäkuuta 2014

Makuuhuoneen tapetti aiheuttaa pään vaivaa

Muutimme huhtikuun lopulla uuteen asuntoon ja sain lähes tulkoon vapaat kädet makuuhuoneen sisustuksen toteutukseen. Näin kerran eräässä huvilassa ruokailutilan, joka oli kauttaaltaan tapetoitu romanttisella mustalla tapetilla ja ihastuin ajatukseen tummasta, mystisestä makuuhuoneesta. Myös mies piti ajatuksesta, joten lähdin metsästämään sitä täydellistä tummaa tapettia.

Tapetin valinta osoittautui todella haastavaksi tehtäväksi! Kiersin varmasti kaikki Espoon tapettiliikkeet ja muutaman myös Helsingin puollella, mutta mikään osunut tai hinta kävi esteeksi. Matkan täytyi jo siirtyä pohtimaan myös muun värisiä tapetteja. Seuraavat tapetit olivat varteen otettavia vaihtoehtoja:


1. Osborne & Little, Ginevra
2. Designer's Guild, Portier
3. Nina Campbell, Bergonzi
4. Nina Campbell, Perroquet
5. Harlequin, Venezia
6. Designer's Guild, Amalienborg

Lopulta kuitenkin tumma pohjaväri voitti ja päätin tilata Wallpaper Directiltä Nina Campbellin Perroquet tapetin. Tätä laitetaan sängyn takana olevaan seinään ja kaikki muut seinät maalataan tapetin sävyihin sopivalla tummalla maalilla. Tapetti on jo matkalla Suomeen ja jos onni suosii, päästään viikonloppuna valikoimaan mallipalan kanssa sopivaa maalia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti