perjantai 18. heinäkuuta 2014

Njam Njam nyhtöpossu

Pitihän sitä pulled porkin tekoa päästä itsekin kokeilemaan! Reseptinä käytimme HOKin versiota, jossa possun palaa keiteltiin joitakin tunteja, jonka jälkee se revittiin riekaleiksi ja maustettiin BBQ kastikkeella. Mukaan hieman pita leipää ja tuoreita vihanneksia ja kesäinen lounas on valmis!




Pulled Pork Pita

Nyhtöpossua (itse käytimme 800 gramman palasta)
4 kpl pitaleipiä
Tomaattia
Salaattia
Punasipulia
Majoneesia 

Meillä käytettiin kastikkeena Helleman'sin Chilimajoneesia, joka omasta mielestäni toimi todella hyvin. Myös valkosipulikastike sopisi tähän pitaan loistavasti! Nyhtöpossu on yleensä todella makeaa, joten jonkinlainen majoneesi tai kermaviilikastike on todella hyvä tasapainottamaan makuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti